top of page

Bezoek Vlindorado, rondje minigolfen, lunch, boottocht natuurreservaat en rit in Paardentram

Ontdek met dit arrangement het prachtige schouwspel van de Westfriese natuur!

11.30-13.00 uur: ontvangst aan boord van Partyboot De Koperen Hoorn. 1,5 Uur varen naar "Natuurgebied en vogelreservaat 't Waerdtje' bij Noord-Scharwoude/Oudkarspel. Aan boord wordt een lunch geserveerd.

13.00-13.30 uur: rondrit met de Paardentram naar Vlindertuin Vlindorado & Indoor Adventure Minigolf.

13.30-14.45 uur: een gezellig potje minigolfen tussen de exotische planten en vijvers vol koikarpers. Je speelt 15 uitdagende holes van 8 tot maar liefst 15 meter lang. Uniek in Nederland, want het is de enige kunstgras minigolfbaan van deze omvang die gevestigd is in een tropische tuin! Verwacht geen standaard midgetgolfbaan, maar een écht golfterrein in het klein. Op je route van de afslag tot aan de put vind je hoogteverschillen, bochten en bijzondere hindernissen. Een rondje minigolf is leuk voor jong en oud, dus daag je familie en vrienden uit en zorg dat je de minste slagen nodig hebt van allemaal. 

14.45-15.00/15.15 uur: op het terras kan je genieten van koffie/thee met een heerlijke koek.

15.15-16.15 uur: bezoek aan één van de meest bijzondere overdekte vlindertuinen van Europa, vlindertuin Vlindorado. In dit overdekte vlinderparadijs van ruim  2250m² waan je je in het tropisch regenwoud met zijn exotische vlinders in vele soorten, kleuren en maten en laat je verrassen door de grote diversiteit aan bijzondere tropische bloeiende planten. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de kleurrijke vlinders. Je ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als je geluk hebt ben je getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder. Tevens bezoek je de vogeltuin. Je staat oog in oog met prachtig gekleurde vogels die vrij rondvliegen in de volière waar u zelf doorheen kunt wandelen. Hierdoor kan je de vogels goed van dichtbij bewonderen.

16.15-16.45 uur: na je bezoek aan dit vlinderparadijs kan je in de Paardentram rustig alle indrukken van de dag verwerken terwijl je door het typische Westfriese landschap weer terug naar de opstapplaats wordt gebracht.

De prijs voor dit arrangement (van 11:30 tot 16:45 uur) is (prijs 2024 bij minimaal 20 personen):

€ 66,00 per persoon tot 12 jaar 

€ 72,50 per persoon 12 jaar en ouder

Wil je van bovenstaand arrangement gebruik maken, maar op eigen gelegenheid naar Vlindertuin Vlindorado/Indoor Adventure Minigolf komen zonder gebruik te maken van de Paardentram, gelden de volgende tarieven (prijs 2024 vanaf 20 personen):

€ 56,00 per persoon tot 12 jaar 

€ 62,50 per persoon 12 jaar en ouder

Voor dit arrangement geldt een minimum van 20 personen en voor de Paardentram een maximum van 30 personen. Op de boot kunnen meer personen dan in de Paardentram. Is uw groep groter dan 30 personen dan zou een deel van de groep ook op eigen gelegenheid kunnen gaan en een deel van de groep met de Paardentram. 

bottom of page