top of page

AFSPRAKEN I.V.M. CORONA

Afspraken voor een gezellig uitje naar Vlindorado.

Lieve gast,

Wat leven we in een rare tijd. Een tijd waarin wij allemaal moeten leren leven en ondernemen in het 'nieuwe normaal'.  

Een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado zal iets anders zijn dan normaal, maar nog steeds met enorm veel kleurige en fleurige vlinders, vogels en planten. Wij als Team Vlindorado zullen ons uiterste best doen om u gastvrij te ontvangen en u een mooi uitje te bezorgen. Wel zullen er dingen anders zijn en hebben wij van de overheid regels moeten opstellen en aanpassingen moeten doen. Dit uiteraard voor uw en onze veiligheid. Wij hopen heel erg op uw begrip voor deze nieuwe situatie.

Maatregelen

Wij hebben in onze dagattractie allerlei maatregelen getroffen. Denk hierbij aan het verplicht online uw ticket kopen tijdens het vlinderseizoen, desinfectiepunten, extra schoonmaak en goed geïnstrueerd personeel. Wij hebben uiteraard ook uw medewerking en verstandigheid nodig om alles goed te laten verlopen. 

We moeten het samen doen. Wij rekenen ook op u!

Online reserveren

Om het maximale aantal toegestane bezoekers te kunnen waarborgen zullen wij voorlopig alleen tickets verkopen via onze online                         .    

Corona gerelateerde gezondheidsklachten

Heeft u Corona gerelateerde gezondheidsklachten blijft u dan thuis. Wij gaan er van uit dat u en uw gezelschap bij aankoop van de tickets geen corona gerelateerde gezondheidsklachten hebben. 

Wij hopen op uw begrip en zien u graag in Vlindertuin Vlindorado. 

bottom of page