AFSPRAKEN I.V.M. CORONA

UPDATE 19 NOVEMBER: YES, wij mogen weer open! Kom je ook langs?
De vlindertuin is nog steeds heel mooi en er vliegen nog steeds vlinders vrolijk in het rond. Houd er wel rekening mee dat wij tot half januari geen vlinderpoppen meer inkopen waardoor het aantal vlinders af zal nemen. Gelukkig gaat de eigen kweek nog steeds door. Leuk om de eitjes, rupsen en vlinders van eigen kweek te zien. 
Vlinders zijn het meest actief op een zonnige dag!
Tot begin februari kan met korting vlindertuin Vlindorado bezocht worden. KAARTJES KUNNEN AAN DE KASSA GEKOCHT WORDEN. Telefonisch reserveren is wenselijk, maar niet noodzakelijk. 
In verband met alle beperkingen voor de horeca hanteren wij het 'take-away' principe. Op bepaalde plekken in Vlindorado kunt u uw consumpties nuttigen. 

 

Afspraken voor een gezellig uitje naar Vlindorado.

Lieve gast,

Wat leven we in een rare tijd. Een tijd waarin wij allemaal moeten leren leven en ondernemen in het 'nieuwe normaal'. Een normaal waarin wij afstand moeten nemen tot elkaar en dat valt een ieder uiteraard heel zwaar. 

Een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado zal iets anders zijn dan normaal, maar nog steeds met enorm veel kleurige en fleurige vlinders, vogels en planten. Wij als Team Vlindorado zullen ons uiterste best doen om u gastvrij te ontvangen en u een mooi uitje te bezorgen. Wel zullen er dingen anders zijn en hebben wij van de overheid regels moeten opstellen en aanpassingen moeten doen. Dit uiteraard voor uw en onze veiligheid. Wij hopen heel erg op uw begrip voor deze nieuwe situatie.

Maatregelen

Wij hebben in onze dagattractie allerlei maatregelen getroffen welke afstand en hygiëne waarborgen. Denk hierbij aan het verplicht online uw ticket kopen, een éénrichtsroute, een beperking van het aantal maximale bezoekers, desinfectiepunten, extra schoonmaak en goed geïnstrueerd personeel. Wij hebben uiteraard ook uw medewerking en verstandigheid nodig om alles goed te laten verlopen. 

We moeten het samen doen. Wij rekenen ook op u!

Kom zoveel mogelijk per gezelschap

Gezelschappen (mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen zoals een gezin, partners en huisgenoten) zijn een uitzondering op de 1,5 meter maatregel. 

Online reserveren

Om het maximale aantal toegestane bezoekers te kunnen waarborgen zullen wij voorlopig alleen tickets verkopen via onze online  

Corona gerelateerde gezondheidsklachten

Heeft u Corona gerelateerde gezondheidsklachten blijft u dan thuis. Wij gaan er van uit dat u en uw gezelschap bij aankoop van de tickets geen corona gerelateerde gezondheidsklachten hebben. 

Speeltuin

De speeltoestellen zijn alleen toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. Toezicht vanaf de kant is toegestaan door een ouder mits de 1,5 meter tot andere begeleiders aangehouden wordt. Kinderen t/m 12 jaar zijn uitgezonderd van de regel en kunnen samen spelen. Als het te druk wordt bij het speeltoestel zullen wij de toegang beperken. 

Toiletten

Onze toiletten en de daar aanwezige contactpunten zullen met grote regelmaat worden gereinigd/gedesinfecteerd. Wij zullen de capaciteit van de toiletten beperken om zo meer ruimte tussen toiletbezoekers te realiseren. 

Horeca

Vanaf 1 juni mag de horeca in Nederland beperkt weer open. Wij hanteren minimaal 1,5 meter afstand op het terras. De consumpties kunt u zelf bestellen en afhalen aan de balie. 

Volg ook hierbij de aanwijzingen van de medewerkers van Vlindertuin Vlindorado. Tafels en stoelen mogen niet verplaatst worden.

Route 

In Vlindorado hanteren wij voorlopig een éénrichtingsroute. Wij vragen u om deze te volgen. Op punten waar u mogelijk andere bezoekers kunt kruisen vragen wij u extra op te letten om zo de 1,5 meter afstand tot elkaar te waarborgen. 

 We zien jullie graag in Vlindertuin Vlindorado.