top of page

TROUWEN

Bruiloft 2021 Danielle en Rene 1.jpg

Trouwen tussen rondfladderende vlinders en een bruidsreportage in de prachtige tropische tuin, mooier kan het niet!

 

Trouwlocatie

Vlindertuin Vlindorado is naast een heerlijk dagje uit ook een unieke trouwlocatie. Je kunt elkaar het ja-woord geven in de tropische vlindertuin. Te midden van de prachtig gekleurde vlinders in allerlei soorten en maten wordt jullie huwelijk voltrokken in de vlindertuin. Naast vrienden en familie zullen de vlinders, vogels, schildpadden en vissen getuige zijn van deze onvergetelijke dag. In overleg met de gemeente en trouwambtenaar kunnen wij met jullie een dag en tijdstip plannen voor de mooiste dag van jullie leven. 

Bruidsboeket

Vlindertuin Vlindorado is meer dan alleen een trouwlocatie. Onze bloemstylisten creëren voor jou het perfecte bruidsboeket. Onze bloemisten kunnen ook de corsages verzorgen, het bloemstukken voor op de trouwauto, prachtige tafelaankleding en bloemstukjes voor de ceremoniestoelen. Kijk voor voorbeelden op https://www.dekkeranthuriums.nl/bruidswerk

Trouwfoto's

De geheel overdekte vlindertuin is al jaren favoriet bij fotografen en is de ideale fotolocatie voor het maken van trouwfoto's bij slecht weer. Ook als jullie ceremonie niet plaatsvindt in Vlindertuin Vlindorado is het mogelijk om bij ons trouwfoto's te maken. 

Receptie

Na de huwelijksvoltrekking is het tijd om de felicitaties in ontvangst te nemen, de bruidstaart aan te snijden en gezellig te kletsen met jullie gasten onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. 
 

Informatie

Wij nodigen jullie van harte uit voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Voor het maken van een afspraak en meer informatie kun je contact opnemen met tel. 0226 422358 of stuur een mailtje naar info@vlindorado.nl

In Vlindertuin Vlindorado maken wij van jullie trouwdag een onvergetelijk avontuur!

bottom of page