top of page

STAGE

Er zijn het hele jaar door stageplaatsen beschikbaar voor studenten. 

Stagiair dierverzorging (minimaal 4 weken)

Wat ga je doen?

Als stagiair dierverzorging werk je mee met de dierverzorgers van Vlindertuin Vlindorado.

De student mag helpen met het verzorgen van onze vlinders, vogels, vissen en schildpadden in de vlinder- en vogeltuin. Na een inwerk periode draait de student in ons gezellige team mee en kan zelfstandig diverse werkzaamheden oppakken.

Zo mag je het voer voor de dieren maken en verstrekken. Zorg je er voor dat de leefomgeving van de vlinders en vogels schoon blijft terwijl je elke minuut geniet van het werken met onze tropische dieren.
Voor de bezoekers is het fijn als je ook wat informatie kan geven als je in de tuin aan het werk bent.

Je observeert de dieren.

Waar zijn we naar op zoek?

De student heeft affiniteit met vlinders en vogels. Daarnaast ben je zorgzaam, secuur en vriendelijk en vindt het leuk om met collega's en bezoekers om te gaan. Wij zijn op zoek naar een stagiair die niet alleen maar afwacht, maar ook uit zich zelf het werk ziet, oppakt en met ideeën komt. Al met al een gezellig en spontaan persoon die het heerlijk vind om met vlinders, vogels en planten om te gaan. Houd er rekening mee dat het in de zomer warm kan zijn.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en leerzame stageplek binnen een gezellig team in een groene, tropische omgeving waar je na een inwerkperiode ook echt zelf de zaken die gedaan moeten worden kan oppakken. 

Stagiair indoor- & outdoor styling (minimaal 4 weken)

Wat ga je doen?

De student mag zowel in de bloemenwinkel van Dekker Anthuriums als in Vlindertuin Vlindorado helpen.

In Vlindorado mag je helpen met de dagelijkse gang van zaken en onder andere het terras restylen en je met de souvenirs bezig houden. In de bloemenwinkel mag je helpen met de inrichting, klanten helpen en het maken van boeketten.

Waar zijn we naar op zoek?

De student heeft affiniteit met tropische bloemen en planten, vlinders en vogels. Daarnaast ben je secuur, heb je oog voor detail, ben je vriendelijk en vind je het leuk om met collega's en bezoekers/klanten om te gaan. Wij zijn op zoek naar een stagiair die niet alleen afwacht, maar ook uit zich zelf het werk ziet, oppakt en met ideeën komt. Al met al een gezellig en spontaan persoon. Houd er rekening mee dat het in de zomer warm kan zijn.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke stage binnen een hecht en gezellig team, waar je na een inwerkperiode ook echt zelf de zaken die gedaan moeten worden kan oppakken.

Hbo stages (o.a. 'Diermanagement' Hogeschool Van Hall Larenstein en 'Diergezondheid & Management' Aeres )

Ook op hbo niveau hebben wij al verschillende stagiaires gehad van eerste jaars tot laatste jaars studenten. 

Heb je belangstelling om stage te lopen binnen ons bedrijf? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar info@vlindorado.nl

"Super leuk stage bedrijf, hele lieve werknemers die je goed hielpen als je het nodig had. Ook een hele mooie vlindertuin en veel geleerd! Heel leuk gehad."- Jenna (mbo dierverzorging, februari 2024)

"Mijn laatste stagedag bij Vlindorado! 7 Weken vol leuke dingen en leuke collega's, ik heb zo veel van jullie mogen leren! Super bedankt voor deze ontzettend toffe, educatieve ervaring. Ik zal het nooit vergeten. Ik wens iedereen een hele dikke knuffel toe. Jullie zijn allemaal fantastisch!" - Luna (hbo diergezondheid & management aan Aeres in Dronten, juni 2023)

"Ik heb veel geleerd van mijn stage en het contact met de collega's is super gezellig. Zelf heb ik het educatieve aanbod van de vlindertuin uitgebreid en ik vond dit een leerzame, leuke opdracht. Ik hoop dat mijn educatieve programma wordt geïntegreerd bij Vlindorado en dat de bezoekers zich kunnen verwonderen over hoe mooi het hier is" - Femke (hbo diermanagement aan Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden, februari 2023)

"Bedankt voor de leuke stage (plek) die ik heb gehad. Tijdens de stage heb ik veel meer geleerd over vlinders. Ik vond het heel leuk dat ik verschillende dingen mocht doen" - Julia (mbo dierverzorging, februari 2023)

"Mijn laatste stagedag bij Vlindorado. Ik heb erg genoten en heel veel geleerd. Elke collega heeft mij wat anders geleerd en het op hun manier leuk gemaakt. Ik wens de toekomstige stagiaires veel geluk, want ik raad Vlindorado zeker aan! Dank jullie wel allemaal. Veel liefs" - Marit (mbo dierverzorging, november 2022)

"Hierbij wil ik jullie enorm bedanken voor de leuke, leerzame en gezellige tijd bij jullie in de vlindertuin. Ik kijk er met veel plezier op terug!" - Merel (hbo diermanagement aan Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden, juli 2021)

"Mijn leukste stage die ik ooit gehad heb!" - Deveny (mbo dierverzorging, maart 2021)

"Hartelijk bedankt voor de leuke stage. Ik heb veel geleerd en vond het ook echt heel leuk. Ik heb het ook ontzettend gezellig gehad met de collega's en vind het jammer om weer te gaan" - Elise (mbo dierverzorging, november 2020)

"Heel erg bedankt voor deze super leuke stage! Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en veel ervaring opgedaan en vond alles leuk om te doen. De sfeer binnen jullie bedrijf is heel relaxed en jullie waren allemaal super aardig en behulpzaam. Ik kreeg alle ruimte om dingen te leren waar ik veel van heb opgestoken. Ik vond het heel gezellig om met jullie samen te werken! De tijd is echt om gevlogen!" - Janneke (mbo bloem, groen en styling, november 2020)

"Hartelijk bedankt voor deze leuke stage. Heb veel geleerd in de afgelopen weken. Super leuke mensen en een leuke sfeer". - Lisa (mbo in- & outdoor styling, maart 2020)

sbb-beeldmerk-WEB fc.gif
bottom of page