top of page

SCHOLEN/ONDERWIJS

De 'leukste' SCHOOLEXCURSIE: met de hele klas genieten van de tropen

De kinderen wandelen door het vlinderparadijs en wanen zich in de tropen. Tussen de exotische planten, zoals bananenbomen, en bloemen fladderen de vele felgekleurde tropische vlinders in allerlei soorten en maten. Tijdens het maken van de (gratis) speurtocht ontdekken de kinderen hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. In de tuin zijn ook schildpadden en vissen te bewonderen.

Met de fotokaart in de hand kunnen de kinderen op zoek naar de meest voorkomende vlinders en

vogels in de tuin. 

Als de kinderen geluk hebben zijn ze getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'.

Natuurlijk is het ook een belevenis om zelf in de rupsenkwekerij op zoek te gaan naar een eitje, rups of pop van een vlinder.

 

In de grote inloop volière van 250m² kunnen de kinderen de prachtig gekleurde (sub)tropische vogels van dichtbij bewonderen.

De prijs voor dit arrangement is: € 6,00 per kind. Begeleiders € 6,00 per persoon. 

Dit tarief geldt voor BSO's en scholen vanaf 20 kinderen.

Ben je een BSO of school en kom je met minder dan 20 kinderen dan geldt het volgende tarief: € 7,50 per kind en € 7,50 per begeleider.

 

Het 'funste' SCHOOLREISJE: Bezoek Vlindorado in combinatie met Attractiepark de Goudvis

Na het bezoek aan de vlindertuin kunnen de kinderen naar hartelust spelen bij attractiepark de Goudvis. Zowel binnen als buiten kunnen de kinderen zich prima vermaken met de trapskelters, trampolines, glijbanen en de grootste air-trampoline van Europa (zie ook www.degoudvis.eu).

De prijs voor dit arrangement is: € 13,00 per kind. Begeleiders speciaal tarief van € 6,00 per persoon.

Tegen een (kleine) meerprijs kunt u ook patatjes, ranja en een ijsje krijgen bij De Goudvis.

Dit tarief geldt alléén voor scholen met minimaal 20 kinderen. 

Het 'coolste' SCHOOLREISJE: Educatie en fun in Vlindorado en daarna genieten in Speelpark de Swaan

Na het bezoek aan de vlindertuin kunnen de kinderen naar hartelust Zingen & Springen bij Speelpark de Swaan. Raak je energie kwijt op één van de mega springkussens of zing vol overgave mee in Liedjesland, waar kinderliedjes tot leven komen. Heel veel speelplezier op 50.000m².

 

Bij mooi weer kunnen de kinderen badkleding meenemen en bij tegenvallend weer is er een indoor regen- en entertainmentprogramma.

De prijs voor dit arrangement is: € 12,50 per kind. Begeleiders € 6,00 per persoon tegen een (kleine) meerprijs kunt u diverse lunch menu's reserveren bij De Swaan.

 

Dit tarief geldt alleen voor scholen vanaf 20 kinderen. 

bottom of page