top of page

Bezoek Vlindorado, Agriport A7 inclusief lunch

Dit arrangement combineert een bezoek aan vlindertuin Vlindorado met een bezoek aan de grootste oranje paprika kwekerij van de wereld.

10.00 uur:

U wordt ontvangen met koffie en koek in ´s werelds grootste kas met oranje paprika´s in het prestigieuze glastuinbouwgebied Agriport A7. Laat u verrassen door de moderne kassen. Ervaar met eigen ogen hoe de moderne tuinder omgaat met teelt, milieu, duurzaam energieverbruik en biologische gewasbescherming. Luister naar het verhaal van de enthousiaste tuindersvrouw. En proef hoe echte verse kasproducten moeten smaken!

12.15 uur:

Vertrek naar lunchroom Bij de Baaz! (slechts 2 km van de kasexcursie).

12.30 uur:

Een lunch bij nabij gelegen lunchroom Bij de Baaz! sluit prima aan bij de kasexcursie. Geniet van een heerlijk soepje uit de kas en de vers belegde broodjes. Koffie/thee, (karne/)melk inclusief.

13.30 uur:

Vertrek naar Vlindertuin Vlindorado in Waarland met eigen vervoer.

14.00 uur:

In de grootste tropische vlindertuin van Nederland waant u zich in een tropisch paradijs met vele soorten gekleurde vlinders en vol prachtige bloemen en planten. U kunt lekker vrij rondlopen en ontdekken hoe vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als u geluk heeft kunt u zelfs een vlinder geboren zien worden in de eigen 'poppenkast'. Bezoek ook de vogeltuin. Een grote inloop volière waar u oog in oog staat met tropische vogels. Na een wandeling door de vlindertuin kan op het terras genoten worden van een drankje (niet inbegrepen) met uitzicht op de vlinders en rupsenkwekerij.

Kosten:

Deze geheel verzorgde dag, Bezoek Agriport, lunch en Vlindertuin Vlindorado kan geboekt worden van 14 februari tot 18 november. Bij een minimale deelname van 10 personen kasexcursie € 15,00 p.p., Vlindorado € 7,75 p.p. en lunch voor eigen rekening. 

bottom of page