top of page

VLINDERTUIN VLINDORADO, KOFFIE MET APPELTAART EN WORKSHOP

Dit arrangement combineert een workshop bij Dekker Anthuriums met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado (beiden in hetzelfde pand gelegen) en tussendoor een heerlijk kopje koffie of thee met appeltaart. 

Na ontvangst starten wij met de workshop waarbij iedereen een boeket met anthuriums zal gaan maken waar je nog lang plezier van zult hebben. De bloembindsters laten zien hoe je van diverse materialen en verse bloemen uit de anthuriumkas een prachtige creatie in elkaar zet. Je kan zelf kiezen welke kleur bloemen je wilt gebruiken.  

Na de workshop kunnen jullie op ons terras genieten van een kopje koffie/thee en een heerlijk appeltaartje met slagroom (of gesorteerd gebak). 

Daarna bezoeken jullie op eigen gelegenheid één van de meest bijzondere  overdekte tropische vlindertuinen van Europa, Vlindorado

Je waant je in een tropisch paradijs waar de vlinders in de meest bijzondere kleuren en maten tussen prachtige bloemen, planten en waterpartijen fladderen. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vele exotische vlinders en planten die je tegenkomt. Je ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als je geluk hebt ben je getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'. 

Naast de vlindertuin is er nog een belevenis, de vogel volière. Je staat ook in oog met prachtig gekleurde vogels die vrij rondvliegen in de volière waar je doorheen kunt wandelen om zo de vogels, waaronder witwang toerako's, goed van dichtbij te bewonderen. 

De workshop ruimte, de vlinder- en vogeltuin en het terras zijn overdekt, drempelvrij en rolstoelvriendelijk!

De prijs voor dit arrangement (workshop, bezoek vlindertuin Vlindorado en koffie met een appeltaartje) komt op  € 44,20 per persoon (bij minimaal 10 personen). Dit arrangement is ook mogelijk voor groepen van 6 t/m 9 personen, dit geeft een meerprijs van € 3,50 per persoon.

Dit arrangement kan uitgebreid worden met:

Koffie met gebak:

- Koffie met gesorteerd gebak in plaats van appeltaart (+ € 1,00 per persoon)

Lunch:

- Een lunch (+ € 13,95 per persoon, voor groepen van 6 tot 9 personen geeft dit een meerprijs van € 14,95 per persoon).

Meer informatie?

Wilt je meer informatie over dit arrangement of een arrangement reserveren?

Neem dan contact met ons op via email                                               of  telefonisch 0226-422358.

bottom of page