BEZOEK VLINDERTUIN VLINDORADO EN GENIET VAN EEN GEZELLIGE LUNCH

Dit arrangement combineert een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado met een gezellige lunch op het terras van Vlindorado.

Na ontvangst bezoekt u op eigen gelegenheid één van de meest bijzondere overdekte tropische vlindertuinen van Europa, Vlindorado, en waant u zich in de tropen. Tussen de heliconia's, bananen planten en nog veel meer exotische bloemen en planten fladderen de vlinders in de meest bijzondere kleuren, soorten en maten, zoals de sensationele blauwe morpho. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vele exotische vlinders en planten die u tegenkomt. U ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als u geluk heeft bent u getuige van een bijzondere gebeurtenis, de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'.

Naast de vlindertuin is er nog een belevenis, de vogeltuin. U staat oog in oog met prachtig gekleurde vogels die vrij rondvliegen in de volière waar u doorheen kunt wandelen om zo de vogels goed van dichtbij te kunnen observeren.

Na een bezoek aan de vlinder- en vogeltuin kunt u genieten van een lekkere lunch op ons terras. De lunch bestaat uit harde en zachte broodjes met ham en kaas, kleine krentenbolletjes, jus d' orange, water en fruit.

De vlinder- en vogeltuin en het terras zijn overdekt, drempelvrij en rolstoelvriendelijk!

De prijs voor dit arrangement (bezoek aan de vlinder- en vogeltuin en lunch) is: € 19,45 per persoon (bij minimaal 10 personen). Bij 6 tot 9 personen geeft dit arrangement een meerprijs van € 3,00 per persoon. 

U kunt dit arrangement uitbreiden met:

- Koffie met koek ( + € 3,50 per persoon)

- Koffie met appeltaart (+ € 5,00 per persoon)

- Koffie met gesorteerd gebak van de warme bakker (+ € 5,75 per persoon)

- Workshop (+ vanaf € 25,00 per persoon)

- Bezoek Indoor Adventure Minigolf (zie speciaal arrangement)

Het einde van het vlinderseizoen 2022 zal tussen half november en eind november zijn. Dit is afhankelijk van het weer. 

Op zoek naar een leuk uitje als de vlindertuin gesloten is? In het zelfde gebouw als Vlindertuin Vlindorado hebben wij een fantastisch leuke Indoor Adventure Minigolf die aangelegd is een mooie tuin, zie www.indooradventureminigolf.nl