top of page

SPORTIEF EN GEZELLIG INDOOR MINIGOLFEN EN BEZOEK VLINDERTUIN VLINDORADO

Dit arrangement combineert een rondje midgetgolfen met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado.  

Allereerst worden jullie verwelkomt en kunnen jullie een ronde minigolfen in onze nieuwe Indoor Adventure Minigolf. De eerste indoor adventure minigolfbaan in Nederland met kunstgras. Deze 15-holes kunstgrasbaan is geschikt voor jong en oud. Je waant je bij het bespelen van deze baan op een echt golfterrein die aangelegd is in een overdekte tropische tuin. De banen variëren van 8 tot 15 meter. 

Na deze sportieve, maar vooral ook gezellige activiteit kunnen jullie heerlijk genieten op ons terras van een kopje koffie/thee en een appeltaartje (of gesorteerd gebakje).

Daarna bezoeken jullie op eigen gelegenheid de vlindertuin en waan je je in de tropen. Tussen de heliconia's, bananen bomen en nog veel meer exotische planten fladderen de vlinders in vele kleuren, soorten en maten zoals de sensationele blauwe Morpho. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vlinders en planten die u tegenkomt. Je ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als je geluk hebt ben je getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'.
 

De vlindertuin en minigolf zijn overdekt, drempelvrij en geheel rolstoelvriendelijk.

De prijs voor dit arrangement (ronde minigolf, koffie met appelgebak en bezoek aan Vlindertuin Vlindorado) komt op € 22,00 per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar rekenen wij € 20,00 per persoon. 

Optie: Indien je liever gesorteerd gebak wenst in plaats van appelgebak geeft dit een meerprijs van 

€ 1,00 per persoon (bij glutenvrij gebak een meerprijs van € 2,00 per persoon).

Dit arrangement kan uitgebreid worden met:

- Een lunch op het terras (+ € 11,95 per persoon bij groepen vanaf 10 personen + € 13,95 per persoon bij groepen van 6 tot 9 personen).

- Workshop boeket maken (+ € 28,00 per persoon bij groepen vanaf 10 personen + € 31,50 per persoon bij groepen van 6 tot 9 personen). 

Dit arrangement kan alleen geboekt worden van 1 april tot half november in verband met het vlindertuin seizoen. 

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een workshop of een workshop reserveren?

Neem dan telefonisch contact op 0226 422358 met ons of via email 

bottom of page