SPORTIEF EN GEZELLIG INDOOR MINIGOLFEN EN BEZOEK VLINDERTUIN VLINDORADO

Dit arrangement combineert een rondje midgetgolfen met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado.  

Allereerst worden jullie verwelkomt en kunnen jullie een ronde minigolfen in onze Indoor Adventure Minigolf. De eerste indoor adventure minigolfbaan in Nederland met kunstgrasbanen die aangelegd is in een overdekte tropische tuin. Deze 15-holes kunstgrasbaan is geschikt voor jong (vanaf 4 jaar) en oud. Je waant je bij het bespelen van deze baan op een echt golfterrein. De banen variëren van 8 tot maar liefst 15 meter. 

Na deze sportieve, maar vooral ook gezellige activiteit kunnen jullie heerlijk genieten op ons terras van een kopje koffie/thee en een lekkere koek (of gebakje).

Daarna bezoeken jullie op eigen gelegenheid de vlindertuin en waan je je in de tropen. Tussen de heliconia's, bananen bomen en nog veel meer exotische planten fladderen de vlinders in vele kleuren, soorten en maten zoals de sensationele blauwe Morpho. Langs de verharde paden wordt door middel van informatiebordjes uitleg gegeven over de vlinders en planten die u tegenkomt. Je ontdekt hoe de vlinders leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Als je geluk hebt ben je getuige van een bijzondere gebeurtenis; de geboorte van een vlinder in onze eigen 'poppenkast'.
 

Naast de vlindertuin is er nog een belevenis, de vogeltuin. Je staat oog in oog met prachtig gekleurde vogels die vrij rondvliegen in de inloop volière waardoor je ze van dichtbij goed kunt bewonderen.

De vlindertuin en minigolf zijn overdekt. De vlindertuin is geheel rolstoelvriendelijk (in de paden van de minigolf ligt split en is daardoor minder toegankelijk met een rolstoel).

De prijs voor dit arrangement (ronde minigolf, koffie met koek en bezoek aan Vlindertuin Vlindorado) is € 19,00 per persoon.

Optie: Indien je liever gebak wenst in plaats van een koek geeft dit een meerprijs van

€ 1,50 per persoon bij appeltaart en € 2,25 per persoon bij gesorteerd gebak. 

Dit arrangement kan uitgebreid worden met:

- Een lunch op het terras (+ € 10,95 per persoon bij groepen vanaf 10 personen + € 13,95 per persoon bij groepen van 6 tot 9 personen).

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een workshop of een workshop reserveren?

Neem dan contact met ons op via email                                                of telefonisch 0226-422358.